2 minuten

United Dutch Breweries in Lille

Voor de medewerkers van de Bredaase bierbrouwer was het tijd voor een leuke personeelsreis naar Lille. Even samen ontspannen, de stad ontdekken en natuurlijk bier proeven! Wat hebben ze genoten! Wiltrude geeft ons een inkijkje in hun groepsreis.

Lille ontdekken onder het genot van een hapje en een drankje

“Donderdagmiddag was het dan eindelijk zo ver! Met een volle bus collega’s vertrokken we met buschauffeur Pierre naar Lille, waar hij ons recht voor ons hotel in het centrum afzette. Nadat iedereen zich had opgefrist, stond de eerste activiteit op de planning. Verdeeld in twee groepen trokken we onder leiding van een gids de stad in voor een hap-stap wandeling. Wat was het leuk om met het vallen van de avond de stad te ontdekken. Super sfeervol! Tijdens de wandeltocht zijn we bij drie verschillende restaurants aangeschoven waar we overal gastvrij ontvangen werden en lekker hebben gegeten! Onze twee groepen kwamen aan het einde van de avond weer samen om met z’n allen de eerste dag af te sluiten.”

Groepsreis Lille

Proeven van het Franse bier

“Na een goed ontbijt zijn we de volgende dag naar Saint Omer gereden. Hier stond een rondleiding en bierproeverij op de planning bij Brasserie La Goudale. Na deze proeverij konden we wel wat eten gebruiken en werden we verwend met een uitgebreide driegangen lunch, in het historische centrum van Saint Omer. Hierna reden we terug naar Lille, voor een vrije namiddag in deze prachtige stad. Er is naar hartenlust geshopt, gesight-seed en geterrast. Die avond hebben we van een heerlijk diner genoten in Brasserie de la Paix, een schitterend restaurant in hartje Lille. Om de avond af te sluiten werd er nog flink gedanst in de Australian bar, die bij alle collega’s goed in de smaak viel.”

Groepsreis Lille

Een supertoffe afsluiter!

“De trip hebben we op zaterdag afgesloten met een city challenge. Wat een toffe verrassing was dat! We werden in 6 groepen verdeeld en met behulp van speciale telefoons hebben de groepjes tegen elkaar gespeeld. We konden door het uitvoeren van opdrachten, vragen, spelletjes en boobytraps punten halen. De scores waren realtime te volgen, waardoor het extra uitdagend werd. Super interactief, maar ook met genoeg vrijheid om tussendoor even een terrasje te pakken.”

Groepsreis Lille

Ook op groepsreis naar het buitenland?

Zie jij zo’n reis met collega’s ook wel zitten? Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan, en wij zorgen voor een passend voorstel dat perfect aansluit bij het karakter van jullie groep!

Geschreven door: Nadine
Meer van Nadine