2 minuten

UNA Kekerdom in Trier

Een weekend naar de oudste stad in Duitsland: Trier. Muziekvereniging UNA Kekerdom deed het. Niet alleen om cultuur te snuiven, maar ook voor een leuk uitje met de hele groep en natuurlijk voor een spetterend optreden op een bijzondere locatie. Berry vertelt ons hoe hun weekend is geweest.

Op naar de Eifel!

“Vanuit Kekerdom vertrokken we met een luxe touringcar naar Trier. De sfeer zat er goed in en voor we het doorhadden, arriveerden de bij onze eerste stop: de Bitburger Brouwerij. Wanneer je in de Eifel bent, kun je natuurlijk het lokaal gebrouwen bier niet overslaan. Na een rondleiding werd er ook tijd vrijgemaakt om te proeven, en ja, de smaak van het Bitburger bier beviel ons wel! Hierna reden we door naar ons hotel, waar we aanschoven voor ons eerste diner en een welverdiende nachtrust.”

Optreden in Trier

“Op zaterdag stond ons eerste optreden in Trier op de planning. Om een goed beeld te krijgen van de stad waar we zouden optreden, maakten we eerst een gezamenlijke stadswandeling. Hoewel onze chauffeur Jos ons al veel had verteld over de stad, was het leuk om de stad te voet te ontdekken. En wat hadden we geluk met het weer! Met een heerlijk zonnetje en ongeveer 25 °C brachten wij onszelf, met een geweldig publiek, ten gehore in deze mooie stad!”

koorreizen

Een verrassende afsluiting

“Voordat we op zondag aan de reis naar huis begonnen, traden we voor een laatste keer op. Deze keer in het Bowling Centre in Bitburg. Wat was dit een leuke locatie! En ook de mensen daar waren vol lof. Ze hebben ons zelfs uitgenodigd om volgend jaar weer eens terug te komen! Ook de laatste lunch die we hier nuttigden was heel uitgebreid en de sfeer was superpositief.”

koorreizen

Een groepsreis op maat ook wat voor jou?

Hoe UNA Kekerdom op deze reis terugkijkt? “Het was gewoonweg een heerlijke reis. Het was helemaal top en komen zeker terug bij Pelikaan Groepsreizen!”

Ook eens met jouw muziek-, toneel- of andere creatieve vereniging optreden op een unieke locatie? We denken graag met je mee! Vraag alvast een vrijblijvend reisvoorstel aan.

Geschreven door: Nadine
Meer van Nadine