1 minuut

Nouwen Notarissen in Valencia

Tijd voor cultuur, ontspannen en teambuilding! Nouwen Notarissen koos voor Valencia als bestemming voor hun groepsreis op maat. Hoe dat was, vertellen ze je graag zelf:

“De voorpret begon al met het kiezen van de bestemming. Er was genoeg keuze en we hadden fijn overleg over wat voor ons de beste optie zou zijn. Helemaal perfect is dat je ook meteen leuke excursies kunt kiezen die Pelikaan Groepsreizen aanbiedt! Zo was een fietstocht door de stad met Nederlandse gids en een boottocht op een catamaran snel gekozen. Na het vaststellen van het programma, is door Pelikaan op de achtergrond hard gewerkt om alles in orde te maken. Wij hoefden alleen maar leuke plannen te maken voor onze vrije tijd.

Eenmaal in Valencia moesten we even zoeken naar de buschauffeur, maar toen we die gevonden hadden, konden we op pad. Valencia is een mooie stad. Op de fiets door het park, de oude stad en de prachtige straatjes – het is een echte aanrader! De boottocht op de catamaran ging door het slechte weer helaas niet door, maar op de buien na hebben we een topweekend gehad! Bedankt Celina en Aline voor het prettige contact!”

Ook een groepsreis op maat?

Net als Nouwen Notarissen en Quadrant Architecten ook een personeelsreis maken naar Valencia met jouw groep? Of past een andere bestemming beter bij jullie karakter? Vraag hier vrijblijvend een reisvoorstel aan, en wie weet maken jullie straks ook een reis om nooit te vergeten.

Geschreven door: Alicia
Contentspecialist
Meer van Alicia