2 minuten

NDS in Disneyland Paris

Wat doe je als je bedrijf het 25-jarig jubileum viert? Juist, lekker op pad met z’n allen! NDS vierde dit jubileum in Disneyland Paris. Samen met de partners en kinderen van de medewerkers vertrokken zij naar Parijs voor een onvergetelijk weekend. Arthur vertelt….

De bus in richting Parijs

“Vrijdagavond stapte iedereen vol spanning en enthousiasme de touringcar binnen. Na een pauze om lekker wat te eten, kwamen we rond middernacht aan bij het Disneyhotel, waar iedereen snel zijn bed indook om de volgende ochtend fris en fruitig het pretpark binnen te wandelen.”

Goed voorbereid op pad

“Door de informatie die we vooraf van Pelikaan Groepsreizen hadden gekregen, ging iedereen goed voorbereid het park in. Zo hadden we bijvoorbeeld allemaal de app gedownload, waarmee we een route konden uitstippelen en waarmee je ook meteen zag hoe lang de wachttijd bij de attracties was. Een deel van de groep had nog een extra easy-pas gekocht, om de wachtrijen te vermijden. Op deze manier waren zij er zeker van dat alle attracties een keer gedaan konden worden. Als we dan wel een keer in de rij stonden, was het leuk om de schermen met de goede digital signage software te zien! ;)”

Groepsreis Disney

Uitstapje naar Parijs

“Na een gezamenlijk diner bij Planet Hollywood, is een deel van de groep nog de touringcar ingestapt om de hoogtepunten van Parijs te bekijken. Hoewel het soms een uitdaging was om met die grote bus door de straten van Parijs te manoeuvreren, hebben we een mooie rit gemaakt!”

Zonnig weekend

“Het einde kwam alweer in zicht en na de laatste zonnige uren in het park, kon de terugreis naar Eindhoven beginnen. Iedereen heeft met volle teugen genoten van dit weekend. Dat was ook wel merkbaar aan de eerste oogjes die na vijf minuten in de bus al dichtvielen.”

Heb jij ook wat te vieren en doe je dat graag met een reisje of een bezoek aan een leuk pretpark? Pelikaan Groepsreizen helpt je graag op weg. Vraag hier vrijblijvend een reisvoorstel aan!

Geschreven door: Nadine
Meer van Nadine