1 minuut

Groei & Bloei uit Goes in de tuinen van Ierland

Bij Groei & Bloei uit Goes is iedereen dól op prachtige tuinen en natuur. Wij hebben alleen maar positieve berichten ontvangen. Goede hotels, goede maaltijden en goede gidsen. En natuurlijk ruimte om cultuur te snuiven. Dit was de reis van Groei & Bloei naar Ierland!

“Op de laatste dag stond er een huis en een tuin op het programma die mogelijk een beetje tegen zou kunnen vallen. Wij hadden tuinbegeleider Will Christiaanse mee en hij raadde daarom een kasteeltje in de omgeving aan. Dit was een uitstekend alternatief. De hotels waren op heel hoog niveau! Sommigen zelfs misschien wel té luxe (het is ook nooit goed hè 😉).

De tuinen die Groei en Bloei bezocht heeft:

  • Glasnevin Botanical Gardens
  • Hunting Brook van Jimi Blake
  • The Dillon Garden
  • Powerscourt Gardens + lunch
  • Nationaal Park Wicklow Mountains + Glendalough
  • Mount Usher Gardens

Daarnaast hadden ze ook nog vrije tijd in Dublin en maakten ze een stadswandeling onder leiding van Will. Veel gezien, lekker gegeten en veel gedaan. “Wij zijn verrijkt weer terug naar huis gekeerd!”

Ook een groepsreis op maat maken?

Wil jij nou ook zo’n mooie tuinreis maken? Of heb je een vereniging met heel andere interesses? Dan is Pelikaan Groepsreizen dé plek waar je moet zijn. Of nou ja, voor vertrek dan. Wij helpen je graag op weg zodat je samen met jouw groep een onvergetelijke reis op maat kunt beleven – geheel ingestoken op jullie wensen!

Geschreven door: Alicia
Contentspecialist
Meer van Alicia