1 minuut

Familie Mackenzie in Disneyland

Waar ga je heen als je met een groep van veertien personen en drie generaties op pad wilt? Disneyland Paris natuurlijk! Daar was de familie Mackenzie het roerend mee eens. Zij reisden met z’n allen af naar het pretpark in Frankrijk!

Reisverslag Disney

Bucketlist bestemming

“Het stond al een hele tijd op de verlanglijst: een weekend met opa en oma, kinderen en kleinkinderen naar Disneyland Paris. Met zo’n gemêleerd gezelschap, waarbij de jongste vijf is en de oudste 62, is niet elke bestemming voor iedereen even leuk. Daarom waren we extra blij met de keuze om naar Disney te gaan. Dat is echt een plek om te genieten met de familie!”

Overnachten in het wilde westen

Familie Mackenzie verbleef tijdens hun dagen in Disney in Hotel Cheyenne. Dit is een fijn hotel waarbij de kamers, saloons en restaurants geheel in western stijl zijn. Extra leuk om het Disney sprookje compleet te maken! Door de keuze voor het gunstig gelegen Hotel Cheyenne, stond de familie na de welverdiende nachtrust ook nog eens in een mum van tijd in het park. De Disney parken liggen namelijk slechts op twintig minuutjes wandelen van het park, of slechts een paar minuten met de shuttlebus. De keuze is aan jou!

Rond en rond in de theekopjes

Waar de familie het meest van heeft genoten op het park? “Da’s moeilijk kiezen… De verschillende stuntshows hebben indruk gemaakt en natuurlijk alle attracties op het park! Vooral de Mad Hatter’s Tea Cups was een succes.”

Ook een groepsreis naar Disneyland?

Heb jij na het lezen van dit verslag ook wel zin in een groepsreisje naar een themapark, of ben je benieuwd naar welke andere mogelijkheden er zijn voor een reis of activiteit met jouw groep? We helpen je graag om het onvergetelijk te maken! Vraag hier geheel vrijblijvend een reisvoorstel op maat aan.

Geschreven door: Nadine
Meer van Nadine