1 minuut

Brasserie Pierre in Straatsburg

In de horeca wordt er altijd hard gewerkt, zo ook bij Brasserie Pierre uit Rotterdam. Het was dus weer hoog tijd voor een welverdiend teamuitje. Even ontspannen, cultuur snuiven en een sterk staaltje teambuilding. Deze keer in Straatsburg!

Op naar het noordoosten van Frankrijk

Midden in het gebied De Elzas ligt Straatsburg: een stad met een sfeervol, oud centrum met gezellige terrasjes en knusse straatjes. En hoe deze stad beter te verkennen dan met een Segwaytour? Hoewel ze bij Brasserie Pierre wel gewend zijn te lopen, was het toch wel fijn om Straatsburg op een Segway te verkennen, lekker relaxed op twee wielen. “Het was top!”, vertelt Kiki ons.

Personeelsuitje straatsburg

Route des Vins

Straatsburg staat onder andere bekend om de ligging aan de beroemde wijnroute ‘Route des Vins d’Alsace’, en is dus een perfecte uitvalsbasis voor echte wijnliefhebbers. Dat lieten ze zich bij Brasserie Pierre geen twee keer zeggen; zij kozen unaniem voor een wijntour tijdens hun personeelsweekend. Na een interessante rondleiding door de wijnkelders, mocht er natuurlijk ook geproefd worden. Of de wijn uit De Elzas is goedgekeurd? “Jazeker!”

Tot in de vroege uurtjes…

Na het diner heeft de groep het nachtleven van Straatsburg ontdekt. En als de laatste mensen rond 05.00 uur ’s nachts terugkomen, mag je ervan uitgaan dat het een geslaagde avond is geweest! Na de nodige uurtjes slaap, stapte iedereen de volgende dag voldaan terug de bus in. Met een geslaagd weekend in Straatsburg achter de rug, terug naar Rotterdam. Zij gaan als hecht team vol leuke herinneringen een nieuw seizoen tegemoet!

Personeelsuitje straatsburg

Personeelsuitje naar het buitenland

Ben jij net als Brassierie Pierre ook van plan een personeelsuitje naar het buitenland te maken? Voor de gezelligheid, voor teambuilding of om een andere reden? Wij organiseren al 90 jaar de leukste groepsreizen op maar en denken graag met je mee! Vraag hier vrijblijvend een reisvoorstel op maat aan, om te kijken wat Pelikaan Groepsreizen voor je kan betekenen.

Geschreven door: Nadine
Meer van Nadine