2 minuten

AMT Machinebouw in Málaga

Een echte mannenreis! AMT Machinebouw vertrok voor drie dagen naar het Spaanse Málaga om het 25-jarig bestaan te vieren. Maar natuurlijk ook om de stad te ontdekken, te werken aan het teamgevoel en natuurlijk om even lekker te ontspannen. Fijn als zo’n groep super enthousiast thuiskomt, boordevol nieuwe verhalen en herinneringen. Daar doen we het voor! Jacky was mee als reisbegeleidster tijdens dit weekend en vertelt namens de groep hoe het was:

Een ontspannen begin van het weekend

“Heerlijk relaxed vertrokken we vrijdag met de bus vanaf Etten-Leur naar de luchthaven in Eindhoven. De check-in verliep soepel en snel. Iedereen stond te popelen om het weekend in te gaan. Eenmaal in Málaga aangekomen, gingen we eerst inchecken bij het hotel. Dat zag er al meteen goed uit! Even de spullen op de kamers leggen, opfrissen en vervolgens aanschuiven voor een heerlijk diner, dat natuurlijk werd afgesloten met een gezellig drankje!”

Adrenaline kick met de jeepsafari

“De eerste volle dag in Málaga was aangebroken en iedereen had er zin in. Er stond namelijk een hele gave activiteit op de planning: een jeepsafari! Met een voertuig door ruig terrein crossen was deze mannen op het lijf geschreven. Het feest was compleet toen er ook nog een paar quads en buggy’s klaarstonden waarin de mannen zelf konden rijden. Wát een succes! De dag eindigde lekker op het terras, onder het genot van heerlijke Spaanse gerechten.”

Málaga ontdekken op de fiets

“Na de welverdiende nachtrust stond iedereen de laatste dag fris en fruitig klaar voor de activiteit van die dag. Niet iedereen overigens, sommigen hebben de zon in Málaga zien opkomen 😉. Eigenlijk stond er een kajak- en snorkeltour op de planning, maar door een te harde wind kon deze helaas niet doorgaan. Niets zo veranderlijk als het weer… Als vervanging hebben we voor iedereen een fietstour geregeld. Even iets anders, maar iedereen heeft gelukkig met volle teugen genoten en veel moois van Málaga kunnen zien.”

Nog even bijkomen

“Het weekend vloog voorbij, dat werd iedereen wel duidelijk toen ze zondag aan de laatste gezamenlijke lunch zaten. Het hele weekend werd nog eens doorgenomen en aan het gezellige gepraat en harde gelach was te horen wat een succes dit weekend was. Dit bleek ook toen het maandag wel heel rustig was op kantoor… Iedereen moest duidelijk nog even bijkomen!”

Groepsreis naar Málaga

Heb jij na het lezen van dit reisverslag ook wel zin om met jouw groep naar Málaga af te reizen? Vraag vrijblijvend een reisvoorstel op maat aan! Benieuwd naar andere bestemmingen of mogelijkheden? Alles is mogelijk, we denken graag met je mee!

Geschreven door: Nadine
Meer van Nadine