3 minuten

RECO Lift Solutions op bedrijfsuitje naar Valkenburg

Dat een personeelsreis in eigen land ook enorm leuk kan zijn bewijst RECO Lift Solutions met een geslaagd bedrijfsuitje in Valkenburg. Afgelopen zomer vertrok de groep naar Limburg voor een teambuildingweekend. Benieuwd naar wat voor activiteiten ze daar samen hebben gedaan? Lees dan gauw verder!

Vrijdag | Op naar Valkenburg

Van vrijdag 25 augustus t/m zondag 27 augustus hebben wij genoten in het Limburgse Valkenburg van een gevarieerd programma samengesteld door Pelikaan Groepsreizen. Er was dus voor ieder wat wils! Nadat we allemaal met ons eigen vervoer in Valkenburg zijn aangekomen, starten we met een rondleiding bij Bierbrouwerij Brand met aansluitend een lekkere bierproeverij. Na diverse biertjes geproefd te hebben keerden we terug naar ons hotel dat midden in het bruisende Valkenburg ligt. De dag sloten we af met een heerlijk culinair 3-gangendiner bij restaurant de Bistro. Een geslaagde eerste dag!

Bedrijfsuitje Valkenburg

Zaterdag | Limburg ontdekken

De zaterdag stond in het teken van de Limburgse grotten en heuvels. In de ochtend brengen we een bezoek aan de bekende kasteelruïne van Valkenburg, klimmen en klauteren we door de grotten en abseilen we zelfs van de oude waterput. Het middagprogramma bestond uit een mountainbike tocht om de omgeving van Valkenburg te verkennen. Het was flink zweten met dit warme weer, dus de heerlijke lunch met smoothies was een fijne onderbreking van deze sportieve dag. In de avond genoten we van een Mexicaans buffet bij restaurant El Castillo en van de gezelligheid in Valkenburg.

Zondag | Afsluiten met een potje laser gamen

Zondagochtend zaten we weer fris en fruitig aan het ontbijt om vervolgens opnieuw de grotten in te duiken voor een potje laser gamen, een toffe activiteit om onderlinge banden te versterken. Hierna was het tijd voor een ritje met de kabelbaan naar boven voor een heerlijke lunch bij restaurant Wilhelminatoren om dit gezellige weekend af te sluiten. Wat is een weekendje Limburg zonder een Limburgse vlaai? Juist ja! Deze stonden bij de bakkerij voor ons klaar om mee naar huis te nemen!

Kortom, een geslaagd weekend, bedankt Pelikaan Groepsreizen voor het organiseren!!

Ook onderlinge banden versterken tijdens een bedrijfsuitje in Valkenburg?

Lijkt het jou ook leuk om met jouw personeel een weekendje weg te gaan vol actieve teambuildingsactiviteiten? Bij Pelikaan Groepsreizen is alles mogelijk! Doordat wij een reisvoorstel volledig op maat maken, is er altijd voor ieder wat wils. Vraag geheel vrijblijvend en gratis een reisvoorstel aan en wie weet ontdekken jullie binnenkort het prachtige Valkenburg!

Geschreven door: Vera
Meer van Vera