Personeelsreis Valencia

Ontdek met collega's het verrassend veelzijdige Valencia

Reisvoorstel aanvragen

Bedrijfsuitje Valencia

Het veelzijdige Valencia is een heerlijke botsing tussen historische en moderne architectuur. Aan de ene kant heb je het historische centrum van Valencia vol historische bezienswaardigheden. Aan de andere kant heb je ‘de Moderne Stad van Kunst en Wetenschap’: een gigantisch complex bestaande uit zes gebouwen, waarvan één het grootste aquarium van Europa is. Valencia is een plek waar jullie tijdens een personeelsreis jullie ogen uitkijken. Ook de smaakpapillen zullen in de stad gestreeld worden, want wat niet aan de reis mag ontbreken is een gerecht van oorsprong uit Valencia zelf. De kleurrijke paella schotel! Uiteraard onder het genot van een goed wijntje. Een personeelsreis naar Valencia draait vooral om genieten. Gaan jullie dit binnenkort beleven?

Dáárom een personeelsreis naar Valencia!

  • Geschiedenis, cultuur, stad en strand in één
  • Architectuur om je vingers bij af te likken
  • Leuke wandel- en fietsroutes voor actievelingen

Mogelijkheden

  • Cruisen over het water met een Catamaran
  • Fietsen door rivier de Turia (die ligt droog)
  • Proosten tijdens een traditionele tapastour

De mogelijkheden van Valencia toegelicht

Zoals eerder gezegd, is Valencia een stad vol culinaire en architectonische hoogtepunten. Vanzelfsprekend zullen jullie activiteiten hier dan ook om draaien.

Valencia vanaf het water

Vanaf een Catamaran boot ziet Valencia er toch net even anders uit. In de haven van Valencia stappen we op de Catamaran en varen we door de haven naar zee. De duur van de rondvaart bedraagt circa 1 uur.

Tapastour

Bezoek 3 verschillende tapasbars waar jullie de lekkerste lokale tapas proeven. Waan je even een local onder het genot van een typisch Spaans hapje en drankje. Geheel onder begeleiding van een Nederlandstalige gids.

Bezoek het Estadio Mestella

Tijdens een rondleiding naar het stadion van Valencia CF. Kom je langs alle belangrijke plekken van het stadion van top club. Bezichtig de kleedkamers, de dug-out, de VIP zaal, de prijzenkast, de perszaal, de kapel en de tunnel naar het voetbalveld toe.

Op de fiets door Valencia!

Ontdek de beroemde highlights van Valencia fietsend met Nederlandse gids! Deze local laat jou en je collega’s tijdens deze fietstour alle highlights van Valencia zien. In een relaxed tempo fietsen we langs de bezienswaardigheden, pleinen, de bekende Turia-rivier en kom je op plekken waar je anders nooit was geweest.

Plaza de Toros Valencia

In het centrum van Valencia vind je het Plaza de Toros, de stierenvechten arena gebouwd door de Valenciaanse architect Sebastián Monleón Estellés. Tot op heden vinden in deze arena in Valencia nog steeds stierengevechten plaats, maar ook evenementen zoals concerten en festivals. De arena heeft 48 zijden en je kunt 384 bogen tellen. In de arena passen ruim 10.000 toeschouwers. Dit moet je gezien hebben!

Rondleiding Ciudad de las Artes y las Ciencias

De Ciudad de las Artes y las Ciencias (CAC), oftewel de Stad van Kunst en Wetenschap, in Valencia is ontworpen door Santiago Calatrava. Onder leiding van een Nederlands- of Engelssprekende gids gaan jullie dit gebied te voet verkennen. Er wordt door de gids uitleg gegeven over de bouw van dit gebied. De rondleiding duurt ongeveer 3 uur. Tijdens de tour wordt er uitleg gegeven over de bouw van dit project. Het operagebouw is het meest spectaculaire gebouw in het Calatrava gebied, hier kunnen we ook binnen een kijkje nemen.

En dan is er nog veel meer te doen tijdens een bedrijfsuitje naar Valencia!

Dit was slechts een kleine greep uit wat mogelijk is tijdens een personeelsreis naar Valencia. Benieuwd naar wat we nog meer kunnen bieden? Neem dan contact met ons op of vraag geheel vrijblijvend een reisvoorstel op maat aan.

 

Reisvoorstel aanvragen