Personeelsreis Barcelona

Ontdek de kunst en architectuur van Barcelona

Reisvoorstel aanvragen

Bedrijfsuitje naar Barcelona

Barcelona is een wereldstad die ieders hart weet te veroveren. Een bruisende stad vol kunst en architectonische hoogtepunten, heerlijk eten, lekker weer en zelfs een strand om te genieten van zon en zee. Het geweldige Barcelona is dus perfect om heen te gaan met je collega’s. Of je hoofddoel nu teambuilding is, of je wat te vieren hebt zoals een jubileum, of omdat je gewoon gewoon je personeel wilt belonen voor een uitstekende inzet. Met een personeelsreis naar Barcelona zit je helemaal goed.

Dáárom een personeelsreis naar Barcelona

  • Een overvloed aan tapas en pinchos
  • Kleurrijke kunstwerken van Gaudí
  • Verse fruitsapjes van de la Boquería markt

Mogelijkheden

  • Fiets door Barcelona na een tapastour
  • Bekijk FC Barcelona in Camp Nou
  • Volg samen een kookworkshop
  • Bezoek concertgebouw Palau de la Musica

De leukste groepsactiviteiten in Barcelona

Met een bedrijfsuitje van Pelikaan Groepsreizen kun je uitgaan van een programma boordevol met de leukste groepsactiviteiten. Activiteiten waarbij de onderlinge banden met je collega’s versterkt worden en je als een sterker team terugkomt. Als jullie ooit nog weg willen, ten minste.

Maak een heuse tapasfietstocht!

Barcelona verkennen op de fiets en de lekkerste tapas eten. Daar had je vast nog niet aan gedacht, maar het kan! Samen met je collega’s fiets je langs de Sagrada Familia, de oude haven, Plaza Real en het Stadspark. Onder begeleiding van een gids komen jullie alles te weten over deze wonderlijke bezienswaardigheden. Aan het einde van de fietstocht worden jullie beloond met authentieke Barcelona tapas in één van de restaurants van de stad. Genieten geblazen dus.

Stadsspel Discover Barcelona

Zijn jullie een team dat geen enkele uitdaging uit de weg gaat? Waag je dan aan stadsspel Discover Barcelona. Leer Barcelona op een unieke manier kennen tijdens deze ontdekkingsreis inclusief spelelementen. Los samen puzzels en raadsel op om bij de eindlocatie te komen. Ondertussen kom je langs de mooiste bezienswaardigheden van de stad en leer je alles over de Catalaanse geschiedenis. Dit is zeker weten één van de leukste manieren om samen je bedrijfsuitje in Barcelona te beleven!

Breng een bezoek aan het FC Barcelona stadion

Voetbalfan of niet: het FC Barcelona stadion is enorm indrukwekkend en daarom het bezoeken helemaal waard. Je kunt daarom bij ons ook een groepsarrangement laten regelen. Het bezoek begint in het museum, waar je kennis maakt met de geschiedenis en vele overwinningen van de club. Vervolgens waan je jezelf even zelf een speler van de club, wanneer je een rondleiding maakt door de kleedkamers en spelerstunnel. De tour wordt afgesloten in de multimedia area waar je door middel van de modernste technieken de hoogtepunten van de club op unieke wijze ervaart.

Uiteraard zijn er nog vele andere manieren om het programma van je personeelsreis naar Barcelona te vullen. Laat je daarom verrassen en vraag geheel vrijblijvend een persoonlijk reisvoorstel op maat aan.

 

Reisvoorstel aanvragen