Personeelsreis Antwerpen

Ontdek met collega's een prachtige stad net over de grens

Reisvoorstel aanvragen

Bedrijfsuitje naar Antwerpen

Samen met je personeel naar een verre bestemming afreizen is natuurlijk erg leuk. Maar ook dichterbij huis zijn er mooie bestemmingen te vinden voor een geslaagd reisje. Een personeelsreis naar Antwerpen bijvoorbeeld! Een bruisende stad net over de grens vol charme. Hier is het natuurlijk op zijn Bels bourgondisch genieten geblazen met de leukste activiteiten.

Dáárom een personeelsreis naar Antwerpen

  • Bezoek Antwerpen ZOO, een van de oudste dierentuinen van Europa
  • Shop en slenter door winkelstraat de Meir
  • Een strand? Jazeker! Stadsstrand Sint-Anneke is te vinden op de Linkerscheldeoever

Mogelijkheden

  • Proef een aantal Antwerpse lekkernijen tijdens een culinaire stadswandeling
  • Waar is de Mol Citygame (GPS): lossen jullie gezamenlijk het mysterie op?
  • Ga op pad met een segway!

Er is zóveel te doen in Antwerpen!

Antwerpen is een stad vol chocolaterieën, cafés met de beste Belgische bieren, restaurants, winkels en bezienswaardigheden op elke straathoek en daarmee doet het niet onder voor alle andere grote steden in Europa. Met zoveel te zien en doen is Antwerpen een perfecte bestemming voor een personeelsreis. Er zijn dan ook eindeloze mogelijkheden om het programma mee te vullen, maar graag inspireren we je alvast met enkele voorbeelden.

Een segway tour door de stad

De fiets of de benenwagen zijn vervoersmiddelen die bij ons allen bekend zijn en een efficiënte manier om de stad te ontdekken. Net iets origineler en leuker daarentegen is om een keer op de segway te stappen. Samen met je collega’s ontdek je op deze unieke wijze alle hoogtepunten van de stad.

Ontdek de Antwerpse haven tijdens een haven rondvaart

De Antwerpse haven is een ontzettend interessante en indrukwekkende bezienswaardigheid. Tijdens een 1 uur durende boottocht geniet je van unieke zichten op de bedrijvigheid in de Antwerpse haven. Die tocht maak je echter niet zomaar op een sloepje. Nee, die maak je op een heuse pannenkoeken boot. Zo valt er onderweg meer dan genoeg te smullen. 

Lekker Antwerps

Tijdens een wandeling langs de trots van de Antwerpse binnenstad proeven we vier streekproducten; van Filet d’Anvers en Blixir d’anvers tot het zelfs in New York bekend Roggeverdommeke. Naar keuze staan ook chocolade of Belgische frietjes op het programma. Op weg van het ene proevertje naar het andere vertellen de gidsen de leukste verhalen en anekdotes.

Ruienwandeling

Wist je dat Antwerpen als sinds de middeleeuwen beschikt over een uitgekiend net van waterwegen. Deze worden de ruien, vlieten en vesten genoemd. Ruien zijn stadsgrachten en in Antwerpen liggen die grotendeels ondergronds. Gekleed in een ruipak kan uw groep deze al dan niet met gids betreden. Oude gewelven, fundamenten, bruggen en sluizen spiegelen de historische stadskern boven uw hoofd. Een kijkje in de onderbuik van de stad, met tal van interessante weetjes en geheimzinnige anekdotes.

Architectuur Tour in Antwerpen

Antwerpen staat vol met bekende monumenten. Van het centraal station tot aan de Onze Lieve Vrouwe Kathedraal. Tijdens een architectuurwandeling komen alle pareltjes uit de Romaanse en baroktijd aan bod. Tijdens deze gezellige architectuurwandeling komen niet alleen de grote jongens aan de orde, maar ook de kleine verrassingen. Het wordt een gezellige wandeling, waarbij je de ogen uitkijkt. Veel plezier!

Geen verveling tijdens een personeelsreis naar Antwerpen

Zo zie je maar tijdens een bedrijfsuitje naar Antwerpen valt er meer dan genoeg te beleven. Alle zintuigen worden geprikkeld in deze mooie stad. Naast de genoemde mogelijkheden valt er nog veel meer te beleven in deze bijzondere stad net over de grens. Vraag daarom een persoonlijk reisvoorstel aan geheel afgestemd op jullie wensen.

 

Reisvoorstel aanvragen