2 minuten

Met je bedrijfsuitje naar het buitenland? Doen!

Een bedrijfsuitje is altijd feest. Het is niet alleen goed om je personeel eens te bedanken, collega’s leren elkaar ook op een andere manier kennen. Een bedrijfsuitje is perfect om de onderlinge banden eens goed aan te halen. Meer teamspirit, meer productiviteit! Maar waar ga je heen? Blijf je in Nederland, of zoek je het avontuur op over de grens? Wij zeggen: met je bedrijfsuitje naar het buitenland!

Waarom naar het buitenland?

Jullie kunnen naar het buitenland met je bedrijfsuitje omdat er bijvoorbeeld een jubileum is, omdat jullie teambuilding willen doen of gewoon omdat het gezellig is. Grote kans dat het buitenland net wat meer tot de verbeelding spreekt dan wanneer jullie binnen de Nederlandse grenzen blijven. Het is weer eens anders dan anders en de kans dat je een nieuwe plek ontdekt, is groter. Dat maakt het extra leuk voor iedereen!

Waar moet je op letten?

Ga je naar het buitenland, dan zijn er een aantal dingen waar je even goed op moet letten. Denk natuurlijk aan praktische zaken als: heeft iedereen een geldig identiteitsbewijs of paspoort? Maar wat minstens zo belangrijk is, is dat de programmering is afgestemd op de groep. Vaak kiest de persoon die alles regelt voor de activiteiten die hem/haar het meeste aanspreken, maar het is juist de kunst om het alle collega’s naar hun zin te laten hebben. Pas dan wordt het een succes!

Wat kost het?

Er zijn geen grenzen als het aankomt op de kosten van je bedrijfsuitje naar het buitenland. Vertrek je naar de Ardennen met een touringcar, of vlieg je naar New York? Je kunt het zo duur maken als je zelf wil. Let in ieder geval op de vertrekperiode. Ga je in het hoogseizoen, dan zal het prijskaartje hoger zijn dan in het laagseizoen. Wil je snel een compleet overzicht van wat mogelijk is voor jullie budget? Laat je dan adviseren door een specialist.

Reisbegeleiding of niet?

Reisbegeleiding is aan te raden voor een bedrijfsuitje dat gesmeerd moet lopen. Helemáál als je in het buitenland bent! Met reisbegeleiding wordt het programma goed in de gaten gehouden en als het nodig is, kan de planning snel worden aangepast zonder dat het te veel opvalt. Eigenlijk komt het erop neer dat jij minder hoeft te doen als er reisbegeleiding meegaat én lekker mee kunt genieten van het bedrijfsuitje. Win-win!

Bedrijfsuitje buitenland

Bedrijfsuitje naar het buitenland regelen? Een hoop groepen gingen je al voor bij Pelikaan Groepsreizen. Doordat wij onze partners in het buitenland persoonlijk kennen, is jouw groepsreis niet alleen sneller maar ook voordeliger geregeld. Dat scheelt een hoop uitzoekwerk én zorgt ook voor een verrassende programmering. Zo wordt jullie bedrijfsuitje een groot feest!

Geschreven door: Alicia
Contentspecialist
Meer van Alicia