Koorreizen

Schitter tijdens jullie zangreis

Reisvoorstel aanvragen

Koorreizen naar fenomenale locaties

Reis naar een schitterende bestemming vol cultuur, gezelligheid en natuurlijk het allerbelangrijkste: fenomenale optreedlocaties. Hier geniet je van feilloze akoestiek en een enthousiast publiek voor jullie eigen zinderende show. Wat zullen jullie schitteren tijdens jullie koorreis op maat. Wij tippen vast een paar locaties die geschikt zouden kunnen zijn om met jullie groep een onvergetelijk optreden te geven.

Dáárom Pelikaan Groepsreizen

  • Meer dan 85 jaar ervaring
  • Jouw koorreis helemaal op maat gemaakt
  • Prettig schakelen met een vaste contactpersoon

De mooiste bestemmingen

  • Schitter in de Frauenkirche in Dresden
  • Combineer passie en plezier in Dublin
  • Denk eens aan het romantische Parijs
  • En veel, veel meer…

Inspiratie voor de mooiste koorreizen

Pelikaan Groepsreizen organiseert koorreizen op maat. Dat betekent dat alles mogelijk is. Van de meest uiteenlopende bestemmingen tot de meest unieke optreedlocaties. Omdat de keuze zo groot is, geven we je graag wat inspiratie om te helpen met kiezen aan de hand van enkele van onze favoriete bestemmingen.

Het fraaie Dresden

De fraaie barokstad Dresden ligt in Oost-Duitsland aan de oevers van de Elbe. Het is een fraaie natuurrijke omgeving omringd door de Sächsische Schweiz en de wijnregio Elbeland. In de historierijke stad zelf kun je goed winkelen en tafelen. Er zijn enkele niet te missen bezienswaardigheden als de Semperoper, het operagebouw van Dresden, en het Koninklijk Paleis. Natuurlijk is het ook mogelijk om hier zelf in actie te komen en een spetterend optreden te geven.

Het schitterende Reims

Kies je voor een koorreis naar Reims, dan kies je voor een reis vol kunsthistorische schatten én… een heleboel champagne. Reims is namelijk het epicentrum wat de handel in Champagne betreft. Een prachtige combinatie voor een zeer geslaagde reis dus. Als kers op de kaart mogen jullie zelf optreden in de Saint-Remi Basiliek of Saint-Jacques kerk.

Cultureel Canterbury

Canterbury is een stad vol cultureel erfgoed. Hier kijk je je ogen uit wanneer je dwaalt door de middeleeuwse straatjes. De kathedraal is een bedevaartsoord dat al honderden jaren vele bezoekers trekt. De perfecte optreedlocatie dus! Zien jullie jezelf hier al schitteren?

Het eigenzinnige Dublin

Dublin is dé perfecte stad voor degenen die graag de keel smeren met een (lokaal gebrouwen) drankje en een gezellig optreden willen geven op een van de optreedlocaties in de stad. Deze locaties zijn overigens erg divers en variëren van kathedralen tot historische panden. Daarnaast zijn er leuke en interessante excursies te doen. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan de Old Jameson Distillery of het Dublin Castle.

Het kunstzinnige Parijs

Of je nu houdt van dans, toneel of zang: Parijs is altijd een prachtig toneel. De stad van liefde en kunst leuk om te bezoeken, maar biedt ook geweldige optreedlocaties. Er ooit van gedroomd om op te treden in prachtige kathedralen? Het kan als je bij ons je koorreis op maat boekt! Daarnaast geniet je natuurlijk van al het moois dat Parijs te bieden heeft. Van de prachtige bezienswaardigheden tot de Franse keuken.

Over Parijs gesproken

Wat kan er nu spannender zijn dan op een Disneypodium optreden voor een internationaal publiek? Met het Disney Performing Arts OnStage-programma, in Disneyland® Paris, bieden we koorgroepen de unieke kans een kijkje te nemen in het leven van Disneys wereld van entertainment en even in de schoenen te kruipen van een Disneyperformer met jullie eigen optreden.

Welke koorreis trekt jullie aandacht?

Zoals je ziet, zijn er meer dan genoeg bestemmingen voor een prachtige zangreis. Welke van deze bestemming zouden jullie willen bezoeken? Als je toch een andere bestemming in gedachten hebt, kan dat natuurlijk ook. De opties zijn eindeloos. Jullie koorreis begint met het vrijblijvend aanvragen van jullie persoonlijk reisvoorstel op maat.

 

Reisvoorstel aanvragen