5 minuten

Jubileum vieren in Dubai?

Als je nog nooit in Dubai bent geweest, is het moeilijk voor te stellen wat je nu écht kunt verwachten. Deze vraag is dan ook niet makkelijk te beantwoorden. Eén ding is zeker: in het Arabische Emiraat moet alles groot, groter, grootst. Het is bijzonder om te zien hoe Dubai zichzelf steeds overtreft. Telkens weer komen ze met nieuwe ideeën om het Emiraat nog fantastischer en interessanter te maken.

Pelikaan Groepsreizen is specialist in het organiseren van unieke groepsreizen op maat. Ben je benieuwd wat we in Dubai allemaal voor jullie kunnen regelen? We geven je een aantal suggesties!

Leer Dubai kennen

Door een sightseeingtour leer je het Emiraat snel kennen. Je ziet de Dubai Creek, de wijk Bastakiya en het museum van Dubai. Daarnaast maak je een ritje in de Abra, een watertaxi. De Abra brengt je naar de Spice Souk en de Gold Souk. In deze souks zie, ruik en proef je de Arabische sferen van dichtbij!

Jubileum Dubai

Lunch op een unieke locatie

In restaurant Al Dawaar kun je heerlijk lunchen. Het is het enige roterende restaurant in Dubai. Buiten dat heeft het restaurant tevens een spectaculair uitzicht over de stad. Een combinatie van een culinaire lunch en een 360-graden uitzicht. Wat wil je nog meer?

Dhow Dinner Cruise

Je dag afsluiten doe je met een twee uur durende dinner cruise. De dinner cruise vindt plaats op een Dhow-boot. Dit is een traditionele boot in Arabische stijl. Je wordt welkom geheten op de rode loper en ontvangt uiteraard een welkomstdrankje. Geniet van het internationaal buffetmenu terwijl je door de Dubai Creek vaart.

Jubileum Dubai

Op avontuur in de woestijn!

Ontdek de Arabische woestijn tijdens een 4 x 4 Land Cruiser tocht. Snoer je riemen vast en reis af naar uitgestrekte woestijnvlaktes! De gids vertelt je tijdens de tocht verhalen over de Arabische woestijn. Je krijgt uitgebreid de tijd om de zandduinen te bewonderen. De omgeving is prachtig en erg veranderlijk: geen zandduin is hetzelfde!

Je luncht op een geweldige locatie tussen de duinen, namelijk op een geprivatiseerd woestijnkamp! Geniet van een heerlijk buffet, laat een henna tatoeage zetten, ga op de foto in traditionele Arabische kleding of ontspan tijdens het roken van een waterpijp.

Jubileum Dubai

124 hoog!

Waar je ook in Dubai bent, één gebouw steekt er met kop en schouders bovenuit, namelijk de Burj Khalifa. Het gebouw is maar liefst 828 meter hoog en is daarmee het hoogste gebouw van de wereld. En daar zijn ze maar al te trots op in Dubai. Met de lift ga je omhoog naar de 124ste verdieping. Daar geniet van je een uitzicht dat je niet snel zult vergeten.

Go skiing in Ski Dubai

Met 22.500 m² overdekt skigebied is Ski Dubai het grootste indoor skioord. Ben je een skifanaat? Dan mag deze plek absoluut niet overslaan! Het skioord is een deel van de Mall of the Emirates. Dit is één van de grootste winkelcentra van de wereld!

Jubileum Dubai

Jullie jubileum vieren in Dubai?

Wat vind je van onze suggesties? Een jubileum vieren in Dubai is echt uniek. Daar wordt nog lang over nagepraat! Ben je benieuwd wat wij voor jullie kunnen betekenen? Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan. Samen kijken we naar de mogelijkheden om van jullie jubileum iets tofs te maken!

Geschreven door: Marsha
Meer van Marsha