6 minuten

Jubileum van het bedrijf vieren? Maak het onvergetelijk!

“Hoe kunnen we ervoor zorgen dat ons bedrijfsjubileum onvergetelijk wordt?” Deze vraag wordt regelmatig aan ons gesteld. Of je bedrijf nu 5 jaar, 15 jaar of 50 jaar bestaat; deze mijlpaal moet natuurlijk gevierd worden samen met het personeel. Want eerlijk is eerlijk, zonder je personeel had je niet gestaan waar je nu staat. We helpen je graag met een paar ideeën om jullie bedrijfsjubileum onvergetelijk te maken.

Een bedrijfsjubileum vieren; til je bedrijf naar een hoger niveau

Het vieren van het jubileum van je bedrijf is niet alleen leuk, maar ook nog eens goed voor de organisatie. Je blikt natuurlijk terug op alle successen, maar je kunt een bedrijfsjubileum ook gebruiken om:

  • potentieel talent te laten zien hoe leuk je als werkgever bent;
  • je medewerkers te belonen en ze een trots gevoel te geven;
  • je werkgeversmerk op een voetstuk te plaatsen.

Waarom, waar, voor wie en wanneer?

Op de vraag óf je een jubileum van het bedrijf moet vieren kunnen we maar één antwoord geven. NATUURLIJK! Waarom?

  1. Het is goed voor de zichtbaarheid van je werkgeversmerk
  2. Het is een goede manier om je personeel te bedanken voor hun inzet.

Het hoe, waar, voor wie en wanneer is wat lastiger om te beantwoorden, want dat is voor iedereen anders. Maar misschien ga je daar gaandeweg ook uitkomen wanneer je een paar van onze ideeën leest.

Jubileum vieren bedrijf

Jubileum vieren in Disneyland® Paris

Als het ergens altijd een feestje is, dan is het wel in Disneyland® Paris. Dit pretpark is al een beleving op zich. Hier moet je minstens een keer in je leven zijn geweest. Er valt zo veel te regelen.

  • Privatiseer een deel van het Doornroosje kasteel tijdens de avondshow.
  • Dans samen met Disneyfiguren op je privé-feestje.
  • Geniet van een privé-diner tijdens één van de shows.
  • Taart, ballonnen en champagne? Regelen we voor je!

Jubileum vieren in Dubai

Het is dan wel geen Disneyland® Paris, maar Dubai is minstens zo magisch. Tijdens jullie jubileumreis naar Dubai zie, ruik, proef en ervaar je 1001 nacht op zijn best. Geniet van culinaire hoogstandjes met uitzicht, overnacht in de woestijn en struin door de authentieke souks.

Jubileum vieren in Gent

Voor de echte levensgenieters organiseren we een reis om het jubileum te vieren naar Gent. Want onze zuiderburen hebben heel wat te bieden. Sfeervol, bourgondisch én gezellig. De Gentse specialiteiten laten culinaire harten sneller kloppen, maak een bierwandeling door de stad of proost op jullie jubileum tijdens een bezoek aan de bierbrouwerij (inclusief proeverij natuurlijk). Zien jullie jezelf al zitten in het bourgondische Gent? Dat snappen we.

Jullie jubileum vieren op maat?

En wist je dat we al onze reizen op maat maken. Dus ook jullie reis om je jubileum van het bedrijf te vieren. Neem contact met ons op of vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan. Gratis en je zit bij ons nergens aan vast. Zo zijn we dan ook weer. We hebben altijd een aanbod dat past bij jouw wensen, organisatie en doelstellingen.

Geschreven door: Marsha
Meer van Marsha