5 minuten

Heijden Agro ging naar Osnabrück en de Veluwe

Heijden Agro vof is een akkerbouwbedrijf uit het Brabantse Baarle-Nassau. Voor een goede samenwerking en een fijne sfeer binnen het team, vinden ze het belangrijk om zo nu en dan samen te komen in een andere setting. Daarom hebben we een tweedaagse reis naar Osnabrück en de Veluwe voor ze georganiseerd. Benieuwd naar hun ervaring? Lees dan snel het reisverhaal!

Een leerzaam begin

Met 17 personen vertrokken we op 8 december vroeg in de morgen richting Bramsche en Hasbergen voor een zeer interessant bezoek aan de fabriek van Amazone. Na een warm welkom en een uitleg over de geschiedenis van het bedrijf, zijn we uitgebreid rondgeleid. Het was een interessante en innoverende ochtend, en onze magen begonnen toch wel lichtelijk te knorren. Gelukkig was de typisch Duitse lunch heerlijk en goed verzorgd. Een leerzame, leuke en geslaagde ochtend voor al onze medewerkers!

Heijden Agro in Osnabrück en de Veluwe | Pelikaan Groepsreizen

Tijd voor ontspanning

Na het bezoek aan de fabriek van Amazone, was het tijd voor de inwendige mens. We zijn gezellig een aantal heerlijke bieren gaan proeven in een mooie en traditionele bierbrouwerij in het Duitse Lünne.

Daarna heeft de aardige buschauffeuse van Kupers Touringcars ons naar het hotel ‘Vienna House Remarque’ in het centrum van Osnäbruck gebracht. Het was een prachtig luxe hotel, netjes schoon en van alle gemakken voorzien. Vanaf hier konden we gezellig wandelend naar het restaurant waar het team van Pelikaan Groepsreizen een tafel voor ons had gereserveerd. We waren uiteindelijk ruim een uur later dan gepland, maar dat was geen enkel probleem. We hebben genoten van de heerlijke gerechten die werden geserveerd.

Na het eten namen we nog een toetje op de kerstmarkt. Deze liep helaas al op zijn einde. Jammer, want dit zag er erg gezellig uit! Gelukkig waren er in de zijstraten nog heel wat kroegjes te vinden die op de doordeweekse donderdag open waren en daar was het nog erg gezellig tot in de kleine uurtjes!

Heijden Agro in Osnabrück en de Veluwe | Pelikaan Groepsreizen

Actie en avontuur

De volgende morgen stond er een heerlijk ontbijt voor ons klaar. Na het ontbijt vertrokken we met de bus naar de Veluwe. We werden verwelkomd in het Westcord Hotel in Garderen en daar stond wederom een overheerlijke lunch klaar. Nadat de magen gevuld waren, was het tijd voor actie! De hele groep mocht de legertruck in op weg naar….

..een verrassing voor het hele team (altijd leuk, iedereen die maar probeert te raden wat het zou kunnen zijn…). Niemand had verwacht dat we gingen vliegen met een helikopter! Een heel bijzonder uitje met een prachtig uitzicht. Door de goede uitleg van de piloot en zijn hulptroepen is zelfs onze medewerker met hoogtevrees mee de lucht ingegaan. En na het landen zei hij: ‘Dit had ik voor geen goud willen missen!’

Heijden Agro in Osnabrück en de Veluwe | Pelikaan Groepsreizen

Een leuke afsluiter

Daarna gingen we de kou in; op de tandem over de mooie Veluwe. Gezellig samen fietsen, de omgeving verkennen en opdrachten uitvoeren door middel van een gps-tocht. Onderweg werden we opgewacht door de dame en heer van Adventure Veluwe met warme chocomel en speculaas, zodat we even lekker konden opwarmen!

Heijden Agro in Osnabrück en de Veluwe | Pelikaan Groepsreizen

Bedankt Pelikaan Groepsreizen

Het weekend was een leerzaam en gezellig samenzijn. Twee heerlijke dagen met tijd voor elkaar in een niet-alledaagse setting, inclusief veel aandacht voor de inwendige mens. Het was super geregeld en zeker voor herhaling vatbaar! Veel dank aan de dames van Pelikaan Groepsreizen voor de goede ideeën, strakke planning en top organisatie.

Iets voor jullie?

Vinden jullie een goede samenwerking en fijne sfeer binnen het team belangrijk? Willen jullie met heel het team een weekend weg? Zijn jullie op zoek naar een perfecte combinatie tussen ontspanning en avontuur? Het team van Pelikaan Groepsreizen maakt het perfecte weekend weg, afgestemd op de wensen van jullie organisatie. Vraag vrijblijvend en gratis een reisvoorstel aan en ervaar wat we voor je kunnen betekenen.

Geschreven door: Marsha
Meer van Marsha