5 minuten

Waarom een reis naar Ibiza niet op jullie bucketlist mag ontbreken

Parelwitte stranden, idyllische baaien en een heuvelachtig landschap. Ibiza had altijd het imago van een feestbestemming, maar dit eiland heeft veel meer te bieden. Een groepsreis naar Ibiza is daarom altijd een goed idee. Dit mooie eiland heeft een Mediterraans klimaat, wat betekent dat je kunt genieten van lange zomers, zachte winters en er valt amper neerslag. Geniet van dit zonovergoten eiland in de Middellandse Zee.

Groepsreis Ibiza | Pelikaan Groepsreizen

Waarom een groepsreis naar Ibiza?

Steeds meer mensen zien in dat Ibiza een prachtige en veelzijdige bestemming is. Van afgelegen stranden en hippiemarkten tot plekken bezoeken die op de UNESCO-werelderfgoedlijst staan.

Ibiza heeft veel te bieden, ondanks het feit dat het relatief klein is. Het voordeel hiervan is dat je in één week tijd veel kunt doen en kunt zien. En er is niets leuker om dat met een groepsreis te doen. Samen genieten van een mooie reis naar Ibiza is veel leuker dan alleen. Toch?

Oogverblindende, parelwitte stranden

Je kunt Ibiza niet verlaten zonder één van de prachtige stranden te ontdekken. Rondom het hele eiland vind je meer dan 35 stranden met azuurblauw water. De eilanden zijn allemaal verschillend, dus het verveelt zeker niet om een auto te huren en te ‘strandhoppen’. Met een reis naar Ibiza ontbreekt het zeker niet aan zon, zee en strand.

Wist je dat ook een boottocht kunt boeken langs de kust? Een perfecte activiteit om toe te voegen aan jullie groepsreis. Zo ontdek je de eilanden én geniet je ook de hele dag op het water.

Groepsreis Ibiza | Pelikaan Groepsreizen

Ga fietsend over het eiland

We zijn en blijven Nederlanders. En Nederlanders houden van fietsen. Hoe leuk is het om tijdens de groepsreis naar Ibiza een tour te boeken en het eiland per fiets te ontdekken? Op deze manier zie je er weer een heel ander deel van Ibiza en fiets je door authentieke dorpjes waar je anders met de auto niet komt. In een paar uur tijd zie je meteen hoe uniek Ibiza is.

Bezoek Ibiza-stad en doe een stadswandeling

In de hoofdstad van dit eiland vind je het prachtige, historische centrum, genaamd Dalt Vila. Deze eeuwenoude wijk staat op de UNESCO-werelderfgoedlijst sinds 1999. Dit deel van Ibiza-stad wordt omringd door stadsmuren en toegangspoorten. Naast een uniek uitzicht vanaf het hoogste punt in Dalt Vila, vind je ook veel barretjes, pittoreske dorpen en een luxe haven in Ibiza-stad.

Ibiza-stad is ook een stad van activiteiten. Samen een zesgangendiner bereiden met heerlijke sangria? Perfecte gelegenheid voor een leuke teambuildingactiviteit tijdens je reis.

Groepsreis Ibiza | Pelikaan Groepsreizen

Ontdek de geheime plekken

Een jeepsafari op Ibiza?! Dat kan zeker. Met een 4×4 tour kom jij op verborgen plekken waar je met een gewone auto niet kunt komen. Oftewel: over onverharde wegen, door de bossen en door het zand beland je bij de meest afgelegen strandjes of baaien. Je hebt het rijk voor jullie alleen en je sluit de dag af met een kleurrijke zonsondergang waar je u tegen zegt.

Zin in jullie reis naar Ibiza?

Ibiza has it all. Ben je geïnspireerd geraakt door onze blog en wil je samen met het team een mooie reis maken naar Ibiza? Vraag dan hier – helemaal vrijblijvend – een reisvoorstel aan voor meer informatie. Pelikaan Groepsreizen zorgt voor een reisvoorstel op maat voor een onvergetelijke reis!

 

Geschreven door: Marsha
Meer van Marsha