2 minuten

Energy Solutions in Ijsland!

Een bijzondere mijlpaal laat je niet zomaar voorbij gaan toch? Energy Solutions in ieder geval niet! Zij vierden hun 15-jarig jubileum met hun team en partners in het verrassende IJsland. Een unieke belevenis waar nog lang over wordt nagepraat. Benieuwd wat zij hebben gedaan? Lees gauw verder…

Jubileum ijsland

Comfortabel en ontzorgd op reis

“Pelikaan Groepsreizen heeft onze 4-daagse reis perfect georganiseerd; van het eerste contact met de gids op de luchthaven tot aan de dag van ons vertrek, alles klopte! De hele reis hadden wij de beschikking over een comfortabele touringcar met wifi en oplaadmogelijkheden. Dit in combinatie met de prachtige uitzichten maakten dat de busritten voorbij vlogen. We sliepen in een prima hotel in het hartje van Reykjavik. Tel daar een informatieve en fijne gids bij op en onze groepsreis was compleet.”

Jubileum Ijsland

Onvergetelijke ervaringen

“Hoogtepunten tijdens onze reis waren de ontdekkingstocht langs verschillende gletsjers, de schitterende geisers, en de uitgebreide en goed verzorgde lunch die inbegrepen was die dag, en de excursie met de sneeuwscooters. De hele groep heeft genoten van een fantastische reis en er wordt nog lang nagepraat over alle onvergetelijke ervaringen.”

Jubileum ijsland

Jullie jubileum vieren?

Ben je op zoek naar een unieke manier om je jubileum te vieren? Treed dan in de voetsporen van Energy Solutions en vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan.

Geschreven door: Marsha
Meer van Marsha