3 minuten

Eelco en Roelie op reisbegeleiding naar Leuven

Medewerker Eelco en onze stagiaire Roelie zijn onlangs met Van Drunen Schoenfabriek op reisbegeleiding geweest naar de Belgische stad Leuven. Het bedrijf had wat te vieren, want het bedrijfsonderdeel Durea viert haar 75-jarig bestaan. Een bijzonder weekend en één om nooit meer te vergeten. Mijlpalen moet je vieren samen met je medewerkers! En we kunnen je vertellen dat dat voor de volle 100% is gelukt. Eelco en Roelie vertellen hun verhaal.

Leuven! We zijn er klaar voor

Na een rit van 2 uur kwamen we met heel de groep aan in het hotel. De bagage werd uitgeladen en er stond een kop koffie of thee met lekkers op ons te wachten. We konden natuurlijk niet te lang blijven hangen, want iedereen stond te popelen om Leuven te ontdekken!

De groep had keus uit drie activiteiten: City Golf, een stadswandeling of een fietstour. Ondanks dat er een paar druppels zijn gevallen, heeft héél de groep het ontzettend naar zijn zin gehad. Ondertussen zorgden wij (Eelco en Roelie) ervoor dat de groep ingecheckt was bij het hotel en regelden we de laatste dingen bij het restaurant. Tijdens zo’n reisbegeleiding zorgen we er altijd voor dat iedereen uit de groep optimaal kan genieten zonder stress, zorgen of gedoe.

Reisbegeleiding Leuven | Pelikaan Groepsreizen

Een onvergetelijke avond

Die avond genoten we gezamenlijk van een heerlijk en uitgebreid warm en koud buffet bij Stadsbrouwerij Domus. Aansluitend was er een komische pubquiz georganiseerd inclusief professionele quizmaster en genoot de groep van een lekkere versnapering. Uiteraard mag het nachtleven in deze bruisende stad niet worden overgeslagen; een deel van de groep heeft nog tot in de vroege uurtjes genoten van het gezellige uitgaansgebied.

Het andere deel is naar het hotel teruggekeerd om lekker te gaan slapen. Doordat ze al ingecheckt waren, hoefden ze alleen nog hun koffer op te halen en konden ze gelijk door naar hun kamers.

Reisbegeleiding Leuven | Pelikaan Groepsreizen

Een afsluiter in Waalwijk

De volgende ochtend reden we terug richting Nederland. Was het weekend dan al voorbij? Absoluut niet! Er stond nog een bezoek aan het Schoenkwartier in Waalwijk op de planning. Een museum met de allergaafste schoenen: van verleden tot heden en van Waalwijk tot Tokio. Aansluitend volgde een uitgebreide lunch bij Stadsbrouwerij St. Crispijn.

Wat hebben we genoten van Leuven, Waalwijk én van de toffe groep. En dit was nog maar het begin van het 75-jarig jubileumjaar 😉! We wensen Van Drunen Schoenfabriek een fantastisch jaar vól mooie momenten en fijne herinneringen.

Jubileum vieren?

Is het bedrijf binnenkort jarig en willen jullie dat vieren met alle (oud)medewerkers? Vraag gratis en vrijblijvend een reisvoorstel bij ons aan en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wie weet stappen jullie binnenkort in de bus, de trein of in het vliegtuig.

Geschreven door: Marsha
Meer van Marsha