5 minuten

De veelzijdigheid van Porto – Ad & Celina

Onze reisspecialisten doen er álles aan om up-to-date te blijven om voor jullie een passende reis te organiseren. Collega’s Ad en Celina hadden het geluk hun kennis over Porto bij te schaven. Ze vertellen je waarom Porto perfect is voor jullie groepsreis!

Een rooftopbar met fenomenaal uitzicht

“De eerste dag begon goed met een heerlijke lunch mét uitzicht! Na de lunch hebben we een aantal hotels bezocht en daar zitten prachtige hotels tussen! De eerste dag hebben we afgesloten met een diner bij een traditioneel restaurant aan het water. We hebben mogen proeven van een hoop traditionele gerechten!  Er hing een gezellig en gemoedelijke sfeer. Een goede eerste indruk van de stad Porto!”

Groepsreis Porto

Pastel de Nata

“Tussen de hotelbezoeken door hebben we wat rondgestruind door de pittoreske straten van Porto. Een geweldig aangezicht! Onderweg maakten we een stop in een authentiek koffiewinkeltje. Een Portugese lekkernij kon hier natuurlijk niet ontbreken. Bij de koffie genoten we van een heerlijke Pastel de Nata. Dit is een typisch Portugees custard taartje. In de middag stapten we in het bootje en voeren we langs de 6 imposante bruggen van Porto. “

Groepsreis Porto

Taylor’s Wine Celler

“Een trip naar Porto is niet compleet zonder een portproeverij. Voor deze proeverij zijn wij langsgegaan bij Taylor’s Wine Celler. Een persoonlijke gids nam ons meer langs alle vaten en we luisterden aandachtig naar de interessante verhalen over deze zoete wijn. Aansluitend genoten we uiteraard van een paar (kleine) glaasjes port.”

Fado: het Portugese levenslied

“Tijdens het diner werden er indrukwekkende stukken van het Portugese levenslied gezongen. En, alsof we nog niet genoeg geproefd hadden van alle tradities, we kregen ook nog eens een de Portugese folklore te zien! Deze dans is erg variërend, want iedere regio van het land heeft zijn eigen tradities. De dansschoenen werden aangetrokken en wij hebben ook een rondje mee gedanst!”

De veelzijdigheid van Porto

“Porto heeft ons positief verrast! We hebben het ervaren als een aangename stad waar veel te ontdekken valt. Van traditionele restaurantjes tot de vele excursies en prachtige kathedralen. Porto heeft het allemaal. Wist je trouwens dat de bibliotheek in Porto heel bekend is? De Harry Potter-schrijfster J.K. Rowling is in deze bibliotheek namelijk begonnen met het schrijven van de boekenreeks.”

Porto als jullie groepsreisbestemming?

Zie jij het wel zitten om met jouw groep af te reizen naar deze verrassende bestemming? Onze reisspecialisten maken met alle liefde een vrijblijvend reisvoorstel voor je klaar! Vul het formulier in en we nemen binnen 1 werkdag contact met je op!

Geschreven door: Marsha
Meer van Marsha