3 minuten

Architectenbureau Quadrant in Valencia

Architectenbureau Quadrant ging met 51 mensen van 2 tot 4 november naar Valencia. Hoe dat was? Ge-wel-dig. Ed Nuijtinck van Quadrant vertelt: “De reis was goed in elkaar gezet en goed georganiseerd! Ook qua programmering liep alles meer dan goed. De fietstour op zaterdag, de vrije middag inclusief fietsen, het diner op zaterdagavond, de rondleiding door Petra van Mullekom rond de gebouwen van Calatrava op zondagochtend én de tapastour in de middag: stuk voor stuk een schot in de roos!”

Ed vertelt enthousiast verder over de geslaagde groepsreis die hij maakte met zijn collega’s: “Valencia is een perfecte bestemming voor een paar dagen dankzij de oude stad, het Turia park met daarin o.a. de Paleizen voor Kunsten en Wetenschappen, het strand en de haven. De goed georganiseerde Valencia Bikes (met een Nederlandse gastheer) is een must. Volgens mij maken alle Nederlanders die naar Valencia gaan hier ook gebruik van.”

Hooggespannen verwachtingen

“Petra vonden we een uitstekende gids, die haar werk met verve deed en ook veel achtergrondinformatie verschafte. Ook achter de schermen heeft ze, samen met jullie, goed werk verricht. Ik begreep van haar dat het zoeken naar restaurants en later het op ons verzoek wijzigen van de menu’s wel wat voeten in de aarde heeft gehad. Ook de gidsen van de fietstour en de tapastour op zondag waren heel leuk. Jullie hebben met al die dames daar echt een goed team om op terug te vallen. Tien jaar geleden was dat in Rome ook al zo en nu dus weer. Complimenten! De verwachtingen waren hooggespannen en werden weer waargemaakt.”

Gezelligheid onder de zon

“Het weer was daarbij geweldig en dat droeg zeer zeker bij aan het succes. Daarnaast hebben wij zelf ook een leuke groep mensen: zet iedereen maar op een terras of in een restaurant neer en het gaat vanzelf goed. Waar je ook bent. Ook bij een mindere gelegenheid zal je geen onvertogen woord horen. Er vallen nooit stiltes en menigeen is zelfs nog na het diner op vrijdag in een club onder het Paleis voor de Kunsten uit geweest. Jong en oud!”

Een groot succes

“De busreizen van en naar het vliegveld gingen ook allemaal perfect. De stress bij het inchecken en sommige muffe zolderkamers in het hotel hebben de pret gelukkig niet kunnen drukken. Zoals ik al aangaf: iedereen vond het weekend geweldig. We kregen van ons personeel ook complimenten over de diverse restaurants waar we zijn geweest en met name over het diner op zaterdagavond bij Casa Montana. Echt een leuke tent, goed eten en een uitstekende bediening. Zeer onderhoudend en gastvrij. Ik zou hier zo weer heen gaan als ik weer in Valencia ben. Kort en goed: het was zeer geslaagd allemaal, mede dankzij jullie. Dus hierbij dan ook onze oprechte dank!”

Ook naar Valencia?

Wil jij nou ook zo’n toffe groepsreis maken naar Valencia? Of heb je misschien een andere bestemming in gedachten voor jouw groep? Wij denken graag met je mee om het tot een groot succes te maken. Vraag hier geheel vrijblijvend een reisvoorstel aan.

Geschreven door: Alicia
Contentspecialist
Meer van Alicia