5 minuten

Aline op reisbegeleiding naar Lissabon

In maart 2023 is onze collega met Dibalex mee op reisbegeleiding geweest naar Lissabon. Het was een groep van 44 mannen en 5 vrouwen. We hadden voor hen een compleet en passend programma op touw gezet, inclusief alle maaltijden en activiteiten: van tuk tuk tours tot polaroid challenges en zelfs een jeep tour in Sintra. Onze collega Aline ging met de groep mee op reisbegeleiding! Benieuwd naar de ervaring van Aline en wil je weten wat onze collega’s achter de schermen doen? Lees dan snel onze blog!

Vrijdag | Op naar Lissabon!

Op vrijdag 24 maart begon de reis naar Lissabon. Ik had er enorm veel zin in en kwam om 13:00 uur aan op de luchthaven van Eindhoven en ontmoette de groep. Binnen 20 minuten had ik iedereen ingecheckt en nog geen halfuur later stonden we achter de douane. Daar ontstond de eerste uitdaging al: één van de deelnemers was zijn instapkaart kwijtgeraakt! Gelukkig komt dit veelvuldig voor en kon het probleem binnen twee minuten worden verholpen. Nu kon de reis écht beginnen! Na de vlucht naar Lissabon stond de transfer al klaar en binnen een kwartier stonden we bij het hotel. Ik haastte me om in te checken, want binnen een half uur moesten we alweer vertrekken voor het diner. Na een uitgebreid diner en borrel lag iedereen rond 01:00 uur in bed.

Zaterdag | Een drukke, maar gezellig dag

Op zaterdag begon de dag vroeg met een Tuk Tuk tour door de stad. De groep was zo punctueel dat ze allemaal op tijd klaarstonden, dus begon de tour mooi op tijd. Ondertussen checkte ik de locatie voor de lunch en besprak alles met de medewerkers daar. Na de lunch pikte ik de groep weer op om een Polaroid Challenge te spelen. We waren wat vroeg, dus ik belde de gids om te vragen of we eerder konden beginnen, en dat was geen probleem. Ondertussen ging ik alvast naar de dinerlocatie om alles te checken.

Om 18:00 uur haalde ik de groep weer op, zodat ze zich konden klaarmaken voor het diner. Na het diner (dat was overigens fantastisch) was er nog een pubquiz, waarbij ik een rol als medepresentator kreeg toebedeeld. Van alle markten thuis zullen we maar zeggen! 😊

Zondag |Een dag in Sintra

Op zondag vertrokken we naar Sintra voor een Jeeptour en lunch. Ik moest mee omdat de tour ergens anders eindigde, maar dat vond ik geen straf. We hebben de mooiste plekken van Sintra en de kustregio ontdekt en aansluitend hebben we gezamenlijk geluncht. Na de tour had de groep een vrije dag, dus gaf ik wat tips en plofte ik neer in het park om te lezen. ’s Avonds pikte ik de groep weer op bij het hotel en was er een afscheidsdiner op een dakterras, waarbij er wat onenigheid was over de drankjes. Ik loste dit echter snel op zonder dat de klant het merkte.

Maandag | De terugreis

Op maandagochtend moesten we vroeg terugvliegen. Iedereen was nogal vermoeid na het weekend, inclusief onze buschauffeur zo bleek. Hoewel hij ons om 08:00 uur zou komen ophalen, was hij er om 08:20 uur nog niet. Na meerdere telefoontjes en enkele gestreste blikken van de klant, kwam de bus eindelijk aanrijden. Het werd haasten bij de incheckbalie en ik was de laatste die door de douane ging, terwijl de laatste oproep al werd aangekondigd. Bij de gate controleerde ik of iedereen aan boord was, en dat bleek het geval te zijn, dus ik kon zelf ook gerustgesteld instappen. Uiteindelijk leverde ik een vermoeide maar tevreden klant af in Eindhoven om 14:00 uur. De klant was blij en ik ook! Op naar de volgende groep!

Lissabon iets voor jullie?

Pelikaan Groepsreizen kan trots zijn op haar medewerkers! Wil jij (al dan niet samen met onze Aline) met de groep naar Lissabon? Vraag vrijblijvend een reisvoorstel bij ons aan! Onze experts stellen een groepsreis voor je samen, passend bij het karakter van de groep én het doel van de reis.

Geschreven door: Marsha
Meer van Marsha