6 minuten

Ad en Emma ontdekken Terschelling

Om onze kennis up-to-date te houden en nieuwe bestemmingen te ontdekken, gaan de medewerkers van Pelikaan Groepsreizen regelmatig zélf op reis. Een inkoopreis noemen we dat. Dit keer was het de beurt aan Ad Goedhart en Emma de Swart. De bestemming? Terschelling!

Steeds vaker blijven we liever in eigen land en Terschelling is dan een uitstekende optie. Het eiland heeft een unieke sfeer, een mooie natuur en is erg in trek bij strandliefhebbers, bourgondische genieters en actieve sportfanaten. Tijd om dit fijne eiland zelf te ontdekken!

Teambuilding Terschelling | Pelikaan Groepsreizen

Op naar het eiland

Donderdagochtend ging de wekker héél vroeg. Na een lekker ontbijt en een goede bak koffie zijn we samen naar Harlingen gereden voor de overtocht naar Terschelling. Eenmaal aangekomen ging alles supervlot en voor we het wisten voeren we met de wind in onze haren richting het bijzondere eiland. We hebben een relaxte overtocht van circa 2 uur gehad (we kunnen deze overtocht voor groepen privatiseren).

Veel charme én een hoge gastvrijheid

Toen we op Terschelling aankwamen, checkten we in bij ons hotel, gooiden we onze koffers af en fristen we onszelf even kort op. Klaar om het eiland te ontdekken! We hebben verschillende hotels, enkele activiteitenlocaties en leuke strandtenten en restaurants voor lunches, diners en geprivatiseerde feesten bezocht. Overal werden we warm welkom geheten en we voelden ons gelijk thuis op het fijne eiland.

Teambuilding Terschelling | Pelikaan Groepsreizen

Plezier maken én banden versterken

Naast exclusieve hotels, leuke strandtenten en gastvrije restaurants heeft Terschelling tal van mogelijkheden voor (teambuildings)activiteiten. Zo kun je er fietsen, een huifkartocht doen, op zeehondensafari, paardrijden, verschillende strandactiviteiten ondernemen, blokarten, wadlopen, strandjutten en nog veel meer. Echt voor ieder wat wils dus!

De zon ging langzaam onder en na een drukke dag wandelden we terug naar ons eigen hotel. We hebben zelf in het Westcord Schylge Hotel geslapen. Een prachtig hotel met uitzicht op de haven van West-Terschelling en de Waddenzee. Een echte aanrader dus!

Teambuilding Terschelling | Pelikaan Groepsreizen

Terschelling: iets voor jullie?

Terschelling is een hele fijne bestemming voor groepen die niet te ver weg willen, maar wél een gaaf teambuildingprogramma wensen. En niet geheel onbelangrijk: Terschelling heeft de meeste zonuren in Nederland! 😉 Wil je meer weten over dit toffe eiland? Vraag dan vrijblijvend een reisvoorstel aan.

Geschreven door: Marsha
Meer van Marsha