3 minuten

Wat te doen tijdens het volgende personeelsuitje?

5 ideeën voor een actief personeelsuitje

Zijn jullie echte sportievelingen? Willen jullie de adrenaline door je lijf voelen gieren? Zijn jullie gemotiveerd, actief en houden jullie wel van een beetje uitdaging? We geven je 5 ideeën voor een actief personeelsuitje. Maar let op: deze uitjes zijn alleen voor de échte waaghalzen.

  1. Wipeout obstacle parcour

Ken jij je de (leed)vermakelijke beelden uit het tv-programma Wipeout nog herinneren? Bij ons staan ze op het netvlies gebrand. Wat was dat hilarisch! De Big Red Balls, Dizzy Dummy en Mega Sweeper: je kan het met het team nu ook zélf beleven. Wie lukt het om alle obstakels te overwinnen? En wie valt als eerst met een harde smak in het water. Daag je team uit voor een rondje over dit gevreesde parcour!

actief personeelsuitje | Pelikaan Groepsreizen

2.     Rib varen over de Maas

Vaar met een gigantisch hoge snelheid door de Rotterdamse haven en over de Maas. Met een snelheid van 300 PK is dit personeelsuitje een enorm spektakel voor heel het team. Tip voor de vrouwelijke teamleden: neem een borstel mee. Die perfect gekamde haren zijn aan het einde van de rit niet zo perfect gekamd meer. Eén ding is zeker, op zo’n boot is het altijd lachen, gieren, brullen.

3.    Scheur over het strand van Vlieland

Blokarten is écht helemaal hot! In een driewieler buggy met zeil rijd je met een snelheid van tot wel 70 kilometer per uur over de mooiste stranden van Vlieland. Heb je het eenmaal onder de knie, daag dan je teamleden uit voor een race. Wie gaat deze uitdaging aan? Een geweldige ervaring voor iedereen die van snelheid, adrenaline en de buitenlucht houdt.

4.     Diner op 50 meter hoogte in een ‘vliegend’ restaurant

Oké, dit is écht niet voor iedereen. Wanneer je goed vastgesnoerd bent en een drankje tegen de spanning hebt gedronken begint het ‘spektakel’. Laat je verwennen door de chef en zijn bediening en geniet van de rust, de stilte en het waanzinnige uitzicht op 50 meter hoogte. PS Het is ook een goede manier om van je hoogtevrees af te komen.

5.     Een helikopterdropping op de Veluwe

Is dit echt mogelijk? Jazeker! Vlieg met een helikopter, ontdek de Veluwe vanuit de lucht en laat alle gave indrukken op je afkomen. Met deze helikopterdropping gaan jullie per helikopter naar een plek midden op de Veluwe. De route app, oftewel het navigatiemiddel, gaat jullie helpen om bij de diverse opdrachten te komen. Weten jullie je zenuwen in bedwang te houden en de opdrachten binnen de tijd te voltooien?

Weet jij al wat je wil doen tijdens een actief personeelsuitje?

Heb je na het lezen van bovenstaande actieve personeelsuitjes inspiratie gekregen voor jullie weekend, mid-week of weekje weg? Wil je met onze reisexperts eens over sparren over jullie volgende groepsreis? Vraag dan vrijblijvend een reisvoorstel bij ons aan. Ons team neemt dan zo snel mogelijk contact met je op om te kijken of we voor jullie personeelsuitje een voorstel op maat kunnen maken!

Zijn jullie niet van die waaghalzen en ben je op zoek naar andere leuke uitjes ter inspiratie? Neem dan hier eens een kijkje.

Geschreven door: Marsha
Meer van Marsha